Myynti- ja toimitusehdot   

Kaupankäyntimme perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja rehellisyyteen. Toivomme voivamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja pitkäjänteisesti. Mikäli kuitenkin havaitset puutteita joko palvelussamme tai tuotteissamme, ilmoitathan ystävällisesti asiasta meille: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Kaikenlainen palaute on meille tärkeää, niin ruusut kuin risutkin ! Uusien tuotteiden hinnat sisältävät alv 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ja isoissa tilauksissa saatamme pyytää maksun etukäteen. Jos jonkin tuotteen saatavuus loppuu tai pitkittyy kohtuuttomasti, pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta toimituksen nopeuttamiseksi. Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä. Sopimus syntyy tilausvahvistuksen yhteydessä. Tilauksen loppusummaan lisätään kiinteät toimituskulut. Toimituskulut ja tavat: Postiennakko - tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen. Maksu tapahtuu vasta postissa tuotetta noudettaessa. Paperisesta laskusta veloitamme 6,95 euroa postikuluja.

Postitus, pakkaus -ja käsittelykulut 30,00 €. 

Maksettaessa tuotteen etukäteen on maksuaika 14 vuorokautta siitä, kun lähetämme teille sähköpostissa viitenumeron ja tilitietomme sekä laskun liitteenä. Maksamatta jättämisestä joudumme veloittamaan meille aiheutuneet kulut, minimi 30 euroa + meille aiheutuneet säilytys, postimaksut ja laskutus ym kulut. Tämä koskee myös turhia tilauksia, jolloin minimi veloitus on 30 euroa + mahdolliset postikulut. Maksumuistutuksesta perimme 5,00 euroa/ muistutus.

Toimitusaika

Toimitusaika tuotteille vaihtelee tuotteittain, mutta se tapahtuu mahdollisimman pian mikäli tuotetta on varastossa. Mikäli tilattu tuote on loppunut varastostamme, mutta on tilauksessa tavarantoimittajaltamme, toimitusaika on 1- 4 viikkoa. Mikäli tilattu tuote on loppunut kokonaan, pyrimme poistamaan tuotteen tiedot verkkosivuiltamme ensi tilassa.

Vaihto

Vaihdossa asiakkaan kannattaa lähettää omalla kululla tuote meille ja me lähetämme teille sitten uuden koon ilman kuluja. Ottakaa kuitenkin aina yhteyttä meihin sähköpostiimme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  , jolloin kerromme teille miten toimitte. Asiakaspalautus on meille edullisempi, mutta asiakkaalle ei välttämättä, johtuen postiennakosta, siksi kannattaa aina kysyä tapauskohtaisesti edullisin vaihtoehto meiltä ja miten toimia. Poistuvilla tarjouksessa olevilla tuotteilla ei palautusoikeutta. Vaihto- oikeus, jos tuotetta vielä on saatavana.

Palautukset

Turhista tilauksista joudumme veloittamaan, eli ollaan rehellisiä molemmin puolin ! Tarkoittaa postiennakkotilauksia joita ei haeta, sekä tilauksia, joissa lähetämme laskun etukäteen. Hakematta jätetystä tilauksesta postiennakolla veloitamme kaikki postikulut sekä meidän käsittelykuluja 30 euroa. Jos tilaat laskulla ja et maksa veloitamme siitä 30 euroa + mahdolliset postikulut. Valitettavasti tämä kaikki johtuu siitä, että näitä ns. " pilailijoita" on liian paljon.
Emme myöskään myy toista kertaa asiakkaalle, joka ei hae pakettia tai maksa laskua ilman hyvää syytä ! Arvostamme asiakkaan ja omaa rehellisyyttä, se on meille tärkeää ! Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä; jos olet päättänyt palauttaa, otamme tuotteen kitisemättä takaisin. Postikulut maksaa asiakas. Maksettu summa tuotteesta hyvitetään tilillenne 30: pvän kuluessa, mikäli tilinumero ilmoitetaan meille ja lähetyslista ( Laskun näköinen ) on liitettynä lähetykseen. Mikäli lähetyslistaa ei ole asiakaspalautuksen mukana, veloitamme ylimääräisestä työstä 30,00 €. Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja KÄYTTÄMÄTÖN. Tuotteen ollessa viottunut jo saapuessa, lähetä tuote meille ja ilmoita haluatko uuden tilalle vai rahat takaisin. Molemmissa tapauksissa tulee lähetyksen mukana AINA olla ostoksen yhteydessä saamanne lähetyslista. Palauttaessanne tuotteen liittäkää mukaan lähetyslista sekä vapaamuotoinen kirje ( Voi kirjoitaa myös lähetyslistaan), josta käy ilmi mitä vikaa tuotteessa on sekä mahdolliset vaihtotoiveet tai tilinumero rahojen palautusta varten. Halutessanne rahanne takaisin tuotteesta, koska se ei esimerkiksi täytä odotuksia tai on tullut liian myöhään, on sen oltava alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen täysimääräistä rahojen palautusta varten. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30% myyntihinnasta vahingonkorvauksena. Finn Thunder Oy pidättää oikeuden veloittaa lunastamattomista paketeista aiheituneista kuluista asiakaalta. Näillä kuluilla tarkoitetaan toimitusta, pakkausta, rahtia, mahdollista postiennakkoa, palautuksen rahtia, paketin lunastus maksua takaisin, kirjanpitoa, käsittelyä ja takaisin varastoon lajittelua koskevia kuluja. Minimi ylimääräisistä käsittelykuluista on 30 euroa + posti ym.  kulut. Tuotteen tilauksen ollessa merkkikohtainen ja palautatte sen joudumme veloittamaan kaikki meille aiheutuneet kulut. Poistuvilla tarjouksessa olevilla tuotteilla ei palautusoikeutta. Vaihto- oikeus, jos tuotetta vielä on saatavana.

Huom! Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä tuotteita.

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota ensin yhteys sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen :

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kerromme teille edullisimman vaihtoehdon ja annamme ohjeet.

Tietosuoja

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä mihinkään tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan. Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.
Elektronisesti talletetut tiedot tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Alaikäinen tilaaja

Mikäli asiakas on alaikäinen, hän voi tehdä vain pienehköjä ja tavanomaisia ostoksia. Mikäli tuotteen hinta on tätä suurempi, vaadimme holhoojan suostumuksen tilaukselle. Itsenäisiä luottosopimuksia ei alle 18-vuotias voi tehdä.

Toimitusten viivästymiset

Tilauksien toimituksen pitkittyessä kohtuuttomasti (Yli neljä viikkoa) pidätämme oikeuden yksipuolisesti perua osia tilauksesta saatavilla olevien tavaroiden toimittamiseksi. Tällaisessa tilanteessa merkitsemme laskuun kaikki ne tuotteet jotka seuraavat perässä jälkitoimituksena. Postikulut on joko jaettu kahtia tai peritty ensimmäisessä lähetyksessä kokonaan.